Home » За нас

За TopGlobalRecipes.com


Здравейте,

благодаря ви, че посещавате нашия сайт TopGlobalRecipes.com. Тук ще откриете само изпитани recipes със снимки на ястия, които са приготвени от нашия екип или са изпратени от потребители на сайта. Аз не съм професионален готвач, но идеята за този сайт ми хрумна, защото много обичам да приготвям всеки път нови ястия и да ги декорирам по различни начини, като научавам и нови тънкости в кулинарията.

TopGlobalRecipes.com е проект на българския портал за мода Fashion.bg, затова ще се стремим да бъде също подвластен на модата, но модата в готварството. Имаме желание TopGlobalRecipes.com да се превърне във вашето любимо място за споделяне на recipes и кулинарни тайни, като всеки месец ще възнаграждаваме най-активния потребител на сайта в нашия contest.

В TopGlobalRecipes.com всеки регистриран потребител има собствена cookbook, в която ще бъдат събрани recipesте, които ни е изпратил. В готварската си книга ще можете също да добавяте своите любими recipes от сайта, приготвени от други потребители, или снимки на ястия от сайта, които сте приготвили и сте снимали.

Желая Ви много кулинарни успехи и приятни мигове в TopGlobalRecipes.com !

Silvia Kabaivanova,
Главен редактор